• image2vectorCreated with Sketch. Voor iedereen die voor de klas staat
 • image2vectorCreated with Sketch. Ook voor studenten aan een lerarenopleiding
 • image2vectorCreated with Sketch. Voordelen die je nergens anders vindt

meesterlijk voordeel

Gratis VIP-upgrade

De beste zit- en zichtplaatsen voor ‘Leraren maken het verschil!’

Op 25 november 2020 vindt de studiedag ‘Leraren maken het verschil! – De Superdocent’ plaats. Dit belooft een bijzondere editie te worden want ‘Leraren maken het verschil!’ is namelijk jarig! Voor deze vijfjarige jubileum editie heeft meesterlijkevoordelen.nl voor alle leraren en docenten een bijzonder voordeel weten te bemachtigen, namelijk de beste zit- en zichtplaatsen! Gebruik onze actiecode bij inschrijving en ontvang jouw voordeel.

 • image2vector Created with Sketch. Cadeau: Inclusief GRATIS TICKET Leraren van Nu studiemiddag in 2021 T.w.v. €199,-
 • image2vector Created with Sketch. Early Bird Korting: Schrijf je in vóór 1 juli 2020 en ontvang je eigen Leraren maken het verschil! - Superdocent T-shirt!
 • Deel met collega's
  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on pinterest
  Share on linkedin
  Share on whatsapp
  Share on email
  Share on print

  Over dit meesterlijke voordeel

  ‘Leraren maken het verschil!’ is het grootste professionaliseringsevent voor leraren in Europa. Een studiedag met impact, door beleving, inspiratie en kennis. Ditmaal staat de studiedag in het teken van De Superdocent. Speciaal voor onderwijsprofessionals. Je krijgt inzichten en handvatten om van leraar ‘Superdocent’ te worden en hoe je als ‘Superdocent’ een belangrijk onderdeel bent in de creatie van een ‘Superschool’. Want, zonder Superdocenten geen Superscholen!

  Tijdelijke actie: voor de VIP-plaatsen geldt op = op!

   

  Reviews

  "

  Het evenement heeft mij gemotiveerd om weer kritisch naar mijn lessen te kijken en eens na te denken over mijn deelname in de organisatie, de klas en waar mijn sterke en zwakke punten liggen.

  "
  Sanne, juf groep 5
  "

  Ik vond het heerlijk om een andere visie op onderwijs te krijgen. Het congres bracht me terug naar wie ik als leerkracht wilde zijn!

  "
  Maaike, docent MBO

  Stuur je review naar suzan@meesterlijkevoordelen.nl

  Partner

  ‘Leraren maken het verschil!’

  Weten welke thema’s in 2020 op het programma staan? Of meer informatie over ‘Leraren maken het verschil!’? Bezoek dan de website.
  Dit voordeel is voor onderwijspersoneel, om hier gebruik van te maken vragen wij jou om je aan te melden. Zo weten wij dat jij in het onderwijs werkt.
  Privacybeleid weergeven