• Voor iedereen die voor de klas staat
  • Ook voor studenten aan een lerarenopleiding
  • Voordelen die je nergens anders vindt

meesterlijk voordeel

Gratis VIP-upgrade

De beste zitplaatsen voor ‘Leraren maken het verschil!’

Op 18 maart 2020 is het dan zover: de studiedag ‘Energiek Lesgeven’ van ‘Leraren maken het verschil!’. Meesterlijkevoordelen.nl heeft voor alle leraren en docenten de beste zitplaatsen weten te bemachtigen met dank aan de organisatie ‘Leraren maken het verschil!’. Gebruik onze actiecode bij inschrijving en ontvang je VIP-upgrade. 

Gebruik onderstaande actiecode:

MV1803

 

Over dit meesterlijke voordeel

‘Leraren maken het verschil!’ is het grootste professionaliseringsevent voor leraren in Europa. Een studiedag met impact, door beleving, inspiratie en kennis. Ditmaal staat de studiedag in het teken van energiek lesgeven. Speciaal voor onderwijsprofessionals die nog meer uit zichzelf en uit de leerlingen willen halen, zonder dat het ten koste gaat van de werk-privébalans en het energielevel.

Tijdelijke actie: voor de VIP-plaatsen geldt op = op!

Reviews

“Het evenement heeft mij gemotiveerd om weer kritisch naar mijn lessen te kijken en eens na te denken over mijn deelname in de organisatie, de klas en waar mijn sterke en zwakke punten liggen.”
Sanne, juf groep 5

“Ik vond het heerlijk om een andere visie op onderwijs te krijgen. Het congres bracht me terug naar wie ik als leerkracht wilde zijn!”
Maaike, docent MBO

Stuur je review naar suzan@meesterlijkevoordelen.nl

Partner

‘Leraren maken het verschil!’
Weten welke thema’s in 2020 op het programma staan? Of meer informatie over ‘Leraren maken het verschil!’? Bezoek dan de website.

Blog

Tijdelijke vervanging nodig?

‘Leraren maken het verschil!’ bijwonen? Dat kan met KEK!
Lees meer op Meesterlijke Ideeën.

Alle deals