• Voor iedereen die voor de klas staat
  • Ook voor studenten aan een lerarenopleiding
  • Voordelen die je nergens anders vindt

meesterlijk voordeel

Tot € 1.200,- zorgbudget

Zorgeloos verzekerd via Zorgpolisonderwijs.nl

Via Zorgpolisonderwijs.nl vind je een zorgverzekering die écht bij je past. Krijg niet alleen korting, maar ontvang vele extra’s zoals een ruim budget voor preventie en mindfulness. Ga zorgeloos 2020 in.

Nog meer voordelen voor jou:

  • Vanaf 5% korting op je zorgverzekering
  • Tot € 500 aan mindfulness vergoed
  • Volledige psychologische ondersteuning
  • Fysio: tot 25% meer behandelingen
  • Tot € 700 aan preventiebudget

Over dit meesterlijke voordeel

Werken in het onderwijs vraagt veel van lichaam en geest. Genoeg reden voor Zorgpolisonderwijs.nl om te onderzoeken welke zorgverzekeraar de beste zorgdekking biedt. Zowel VGZ als Zilveren Kruis vergoedt de meest voorkomende behandelingen voor klachten van onderwijspersoneel, zoals fysiotherapie en mindfulness. 

Reviews

“Volgend jaar bereik ik de pensioenleeftijd. Ik vroeg me af of ik dan nog wel bij Zilveren Kruis in het collectief kan blijven. Na een mailwisseling werd al snel duidelijk dat ik als gepensioneerde leerkracht bij deze collectieve zorgverzekering kan blijven.
André ter Heide, leraar groep 8 

“Ik ben afgelopen jaar bevallen en was toen heel blij dat ik extra thuiszorg kreeg. Dit jaar maak ik extra gebruik van fysio. Wel fijn dat er een zorgverzekering is die aansluit op wat ik nu nodig heb!
Liza van der Velde, juf groep 3/4

“Omdat ik in het onderwijs werk, heb ik gekozen voor dit zorgcollectief. Hierbij kreeg ik namelijk een mooie korting bij VGZ en kan mijn man meeprofiteren, we hebben nu dezelfde polis en dezelfde korting.
José Helmink

Stuur je review naar suzan@meesterlijkevoordelen.nl

Partner

Zorgpolisonderwijs.nl
…is een label van Verzekeringen Onderwijspersoneel. Dit is een samenwerking tussen Dyade en VLC & Partners. Zij doen onderzoek naar de verzekeringsbehoefte van onderwijspersoneel en zoeken daar de beste verzekeringen bij.

Blog

Zen in 5 weken

Met een paar praktische oefeningen mindful zijn.
Lees op Meesterlijke Ideeën wat deze tips zijn.

Alle deals