Steden en Ridders maakt het zoveel leuker!

Geschreven door Suzan

Kan je het je nog herinneren, die tijd dat we op zaterdagavond dichtbij elkaar zaten aan tafel en bordspelletjes speelden? Het werkte verslavend. Je kon zo de hele avond doorspelen. Tot op gegeven moment de hint van de gastheer/-vrouw steeds duidelijker werd, omdat je lege glas al een tijdje niet meer bijgevuld werd en langzaam de lichten werden uitgedraaid. “Is het al zo laat?”.

Ik ben niet opgegroeid in de tijd van ‘Ganzenbord’ of ‘Mens erger je niet’, maar in de tijd dat Levensweg, Monopoly en Catan ontzettend populair was. Volgens mij nog steeds trouwens, dus ik voel me jong. Ik speelde het altijd met twee vrienden. En het ging altijd zoals het spreekwoord: ‘Waar twee honden vechten om een been…”

Ons favoriete spel was Catan. Dat konden we uren spelen. En steeds als het spel ten einde kwam keken we elkaar aan: “Nog ééntje dan?”. Want ja, we hadden de volgende dag toch geen verplichtingen?

Toch verloor het spel na verloop van tijd een beetje z’n verslaving. Tot een van de vrienden met een uitbreiding kwam: Steden en Ridders. Ineens waren er veel meer mogelijkheden en kreeg het spel een extra dimensie. De verslaving kwam terug en het zorgde ervoor dat de nieuwstaat van de uitbreiding als snel de status ‘gebruikt’ kreeg.

Zoals dat geldt voor bordspellen, geldt dat soms ook voor andere zaken in het leven. Iets nieuws wint het vaak van iets dat je al langere tijd doet en niet vernieuwd wordt. Vernieuwing of uitbreiding is cruciaal. Met dit gegeven in het achterhoofd hebben we leuk nieuws bij meesterlijkevoordelen.nl.

We gaan namelijk flink uitbreiden! De voordelen die meesterlijkevoordelen.nl op dit moment biedt zijn nog beperkt. Maar tijdens de zomervakantie komen er ontzettend veel unieke voordelen voor jou bij. Van reizen, mode en ontspanning tot wonen, elektro en vouchers. Voordelen die je nergens anders vindt! En bijkomend goed nieuws is dat we bij meesterlijkevoordelen.nl de lichten niet langzaam uitdraaien. Je kunt 24/7 gebruik maken van de voordelen!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email
Print