Veelgestelde vragen

Hoe kan ik van een voordeel gebruik maken?

Je registreert je binnen De Voordelenomgeving met de registratiecode MV-2021 Bekijk de pagina ‘Hoe het werkt’ voor meer uitleg.

Nee, je verzilvert je korting bij de aanbieder van het product of dienst. Meesterlijkevoordelen.nl bedingt alleen gunstige voordelen voor jou die op www.meesterlijkevoordelen.nl worden bekendgemaakt.

Heb je vragen of klachten over het aangeboden product of dienst dan verwijzen we je graag door naar de klantenservice van de aanbieder.

Heb je vragen over het platform dan kun je mailen naar suzan@meesterlijkevoordelen.nl.

Registreren kost je niets en gebruikmaken van de voordelen ook niet. Wanneer je lid wordt zit je dus nergens aan vast! Meesterlijkevoordelen.nl is een gratis website voor onderwijspersoneel en studenten die een lerarenopleiding volgen.

Onze missie is om letterlijk het verschil te maken voor deze doelgroep door gunstige voordelen te bedingen. Immers, zij maken iedere dag het verschil voor alle leerlingen en studenten.

Nee, wij delen je gegevens niet met andere organisaties. Je gegevens bewaren wij zodat we met je kunnen communiceren over de laatste aanbiedingen.

Dit doen we zes keer per jaar zodat het aantal mailings beperkt blijft. Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze Algemene Voorwaarden.